09:45 03.01.2017

Інцидент із Пашинським розслідуватиме Київська облпрокуратура

1 хв читати
Інцидент із Пашинським розслідуватиме Київська облпрокуратура

Київська обласна прокуратура розслідуватиме інцидент, що стався за участю народного депутата України Сергія Пашинського, повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Кримінальні провадження, порушені за фактом інциденту за участю народного депутата Сергія Пашинського, розслідуватиме Київська обласна прокуратура", - написала Л.Сарган на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з повідомленням, слідчі прокуратури проведуть повторні допити всіх учасників і свідків події, слідчий експеримент та всі необхідні експертизи.

Як повідомлялося, на дорозі в одному із сіл Васильківського району Київської області увечері 31 грудня 2016 р. стався конфлікт між народним депутатом Сергієм Пашинським (фракція "Народний фронт") і місцевим жителем, унаслідок якого парламентар дістав удару пляшкою по голові, а чоловік, який напав на нього, - кулю в ногу.

Власник автомобіля, через який виник конфлікт, надав свідчення, що підтверджують версію народного депутата України Сергія Пашинського, повідомив народний депутат, член фракції "Народний фронт", позаштатний радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА