16:41 30.12.2016

Матіос: На фронті втрати – восьмеро військових, зокрема 3 поранених і 5 небойових втрат

1 хв читати
Матіос: На фронті втрати – восьмеро військових, зокрема 3 поранених і 5 небойових втрат

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявляє про втрати серед особового складу Збройних сил України у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

"На фронті нині втрати - 8 військових", - написав А. Матіос у своїй сторінці в Facebook у п'ятницю.

Пізніше головний військовий прокурор України уточнив: "Підтверджую: за вчорашній день 3 бойових поранених, 5 небойових втрат (1 - самогубство, 4 - через необережне поводження з гранатою РГД-5). Це війна та її наслідки страшні".

Водночас, речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що станом на 16.30 п'ятниці втрати сил АТО на Донбасі внаслідок бойових дій обчислюються одним пораненим військовослужбовцем ЗСУ.

"Станом на зараз, за поточну добу в зоні АТО у нас один поранений. Це – бойові втрати", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Коментуючи інформацію А. Матіоса про втрати ЗСУ у кількості восьми бійців, О. Мотузяник зазначив, що отримує оперативну інформацію з зони АТО лише з бойових втрат, а повну інформацію з сьогоднішнього дня буде оприлюднено на брифінгу в суботу.

Раніше в п'ятницю речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві повідомив, що за минулу добу внаслідок бойових дій ніхто з українських військових не загинув, троє військовослужбовців дістали поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА