Замість Світлани Заліщук делегатом у ПАРЄ став Костянтин Усов

Замість Світлани Заліщук делегатом у ПАРЄ став Костянтин Усов

21 Грудня 2016
10410
21 Грудня 2016
18:57

Замість Світлани Заліщук делегатом у ПАРЄ став Костянтин Усов

10410
21 грудня Комітет Верховної Ради України у закордонних справах виключив з постійних делегацій у Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) та Парламентської асамблеї НАТО народних депутатів від «Блоку Петра Порошенка», колишніх журналістів Світлану Заліщук і Мустафу Найєма.
Замість Світлани Заліщук делегатом у ПАРЄ став Костянтин Усов
Замість Світлани Заліщук делегатом у ПАРЄ став Костянтин Усов

Про це «Детектору медіа» повідомив член Комітету у закордонних справах Володимир Ар’єв.

За його словами, замість Світлани Заліщук до постійної делегації в ПАРЄ від фракції «Блоку Петра Порошенка» включений народний депутат, колишній журналіст Костянтин Усов.

Замість Мустафи Найєма до постійної делегації в Парламентській асамблеї НАТО включений народний депутат, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Володимир Ар’єв пояснив, що фракція вирішила виключити Світлану Заліщук і Мустафу Найєма з постійних делегацій через те, що вони є членами інших партій. Крім цих депутатів БПП замінила в різних постійних парламентських делегаціях іще кількох депутатів, зокрема Наталію Новак і Сергія Капліна.

Водночас Комітет у закордонних справах включив до постійної делегації в ПАРЄ депутата від «Опозиційного блоку» Вадима Новинського. За словами пана Ар’єва, він включений до делегації за квотою «Опозиційного блоку» та замінив у делегації іншого представника «Опозиційного блоку» Дмитра Шпенова.

Нагадаємо, у листопаді під час засідання фракції «Блоку Петра Порошенка» народних депутатів БПП Світлану Заліщук та Мустафу Найєма виключили зі складу міжнародних делегацій. Світлана Заліщук заявляє, що це голосування на фракції було сфальсифіковано. «Фракція БПП 14 листопада, коли з подачі Кононенка було голосування, не мала кворуму. Коли я попросила протокол, то документ мені не давали кілька днів. Наступного дня з’ясувалося, що в депутатів збирали підписи про присутність заднім числом. Це називається фальсифікація. Після публічного скандалу було переголосування за участі кворуму», - написала вона у Facebook.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10410
Читайте також
18.02.2021 16:40
Софія Скиба
«Детектор медіа»
1 837
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виктор
2680 дн. тому
Другой бы возражал, а я не буду.
Марко
2680 дн. тому
Ось вам і вся сутність нашої влади панамських патріотів, яка вилізла на крові Небесної Сотні і наших солдатів.
Українець
2680 дн. тому
Маразм та й годі... Російського урода, який категорично проти Угоди з Європою виступав, який голосував за диктаторські закони 16 січня, який обкрадає країну...і в ПАРЄ. Влада сходить з розуму від влади. Без автомата у ВР вже не має чого йти. Одні уроди та продажні шльондри
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду