"Підтримати"
Новини
Всі новини

Збрехав чи не розібрався? НАБУ викрило у брехні Генпрокурора України

Соврал или не разобрался? НАБУ уличило во лжи Генпрокурора Украины

Генпрокурор Юрій Луценко в ефірі одного з українських телеканалів заявив про те, що він отримав лист від НАБУ з проханням притягнути до відповідальності керіника САП Назара Холодницького

"Сьогодні я отримав лист від НАБУ з проханням притягнути до відповідальності Холодницького. Я не буду цим займатися, просто як генеральний прокурор, маючи обмежену компетенцію щодо цих двох інституцій, проводжу з ними робочі наради... На жаль, тепер НАБУ заважає САП. Я сподіваюся, що ми зможемо допомогти двом шановним керівникам разом працювати і давати справи до суду"
, - сказав він.

Національне антикорупційне бюро України не направляло Генеральному прокурору України листа з проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Про це у своєму Фейсбуці пише керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін

Ймовірно малася на увазі скарга, підготовлена детективами Бюро у відповідь на бездіяльність прокурора під час розслідування так званої справи МАУ та у відповідності до чинного процесуального законодавства України.

Однак, замість того, щоб розібратися по суті скарги та вжити заходів, як того вимагає закон, Генеральний прокурор зробив публічну заяву, яка може зашкодити взаємодії між НАБУ і САП.

"Генпрокурр - тріпло і дешевий маніпулятор, жодному слову якого не можна вірити."
- пише Шабунін

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Twitter.

Ctrl
Enter
Если вы заметили ошибку в тексте
Выделите её и нажмите Ctrl+Enter
Также по теме
Показати ще новини