"Підтримати"
Новини
Всі новини

У Раді вимагають звільнення глави ГФС України Романа Насірова

В Раде потребовали увольнения главы ГФС Украины Романа Насирова

Державна фіскальна служба України не веде роботу з припинення діяльності конвертаційних центрів.

Про це під час засідання уряду заявив народний депутат України Андрій Журжій, передає Infokava.com з посиланням на golos.ua

«Питання конвертаційних центрів – на сьогоднішній день відбувається повна профанація щодо припинення діяльності таких центрів. У Харкові керівники ГФС «кришують» цю діяльність, тобто на практиці ніякого припинення діяльності конвертаційних центрів не відбувається. Держава має щорічні 10-мільярдні збитки, а за інформацією ГФС - 3 мільярди»
, - заявив парламентарій.

Крім того, він розкритикував так звані звільнення співробітників ГФС, які неодноразово притягувалися до відповідальності.

«Прем'єр-міністр, якщо вам звітують про те, що Р. Насіров звільнив якихось керівників, перевіряйте, чи не відновлені вони на інших посадах. Я хочу публічно заявити, що глава ГФС на зустрічі з представниками бізнесу збрехав прем'єр-міністру та всім присутнім, що єдина виконана Р. Насіровим, а це внесення змін у 22 наказ і зупинку порушених кримінальних справ до моменту узгодження в судах. Офіційну відповідь з ГФС показує, що це не так – фактично внутрішній наказ не виконується. Я прошу вас, В. Гройсман, виконати свої інституційні обов'язки та внести подання на уряд про звільнення Р. Насірова з займаної посади»
, - резюмував А. Журжій.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Twitter.

Ctrl
Enter
Если вы заметили ошибку в тексте
Выделите её и нажмите Ctrl+Enter
Также по теме
Показати ще новини