Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 12:08, 29 июл 2017
Юрій Ніколаєв,  четыре потенциальных дворника - все равно печальный факт. тем более, что  с порядочными уборщиками в стране и так напряженка.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 12:02, 29 июл 2017
Tulup Troynoy, там не все минусы - от минусеров: каюсь, хотел свои "+3" поставить, но промахнулся, попал в "минусы", а исправить у нас, увы, невозможно
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 11:30, 29 июл 2017
ой, а шо такое? пановам минусерам хочется, что бы теледебилы звучали стопроцентно по-украински?
пановэ считают, что талант и его реализация зависят от языка общения?
они и взаправду уверены в том, что отечественная бездарь предпочтительнее импортной?
или просто не хотят работать грузчиками? так можете проявить инициативу и устроиться дворниками или гамновозами.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 15:30, 28 июл 2017
Боритесь, но с агрессором, а не с русским языком и культурой
до войны с народом Германии, а не с Гитлером, даже Сталин не додумался.
нормы-шмормы...
предлагаю закон - не выпустили украинские писатели, кинематографисты, драматурги за, к примеру, год, нужное количество качественной продукции, - лишать дипломов и переводить в грузчики. а то им все кто-то вечно творить мешает.
или, вот, на радио - не слушает публика семидесятипятипроцентную вакарчуковщину - закрыть такое радио к едреням собачим.
можно подумать, что телевизор никто не смотрит, не потому, что там дебилы, а потому, что они мало по-украински разговаривают.  
Подобається 3 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimK PiligrimK 15:03, 28 июл 2017
Юрий Нагорний,  я за повну україномовність. Я тільки проти політики, схожої на топтання слона в посудній лавці. Швидко тільки цуцики родяться...
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрий Нагорний Юрий Нагорний 14:57, 28 июл 2017
PiligrimK,  Даруйте,  хто і де це визначив, що в Україні половина російськомовних? Виходить, якщо третина обікрала дві третини, але вони пливуть в одному човні, то вимоги більшості до відновлення украденого,  то є "перегинання палиці" і розхитування човна?
Подобається 5 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
deimos deimos 14:50, 28 июл 2017
От навіщо це дрантя сюди притягли?
Подобається 8 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Юрий Нагорний Юрий Нагорний 14:46, 28 июл 2017
Юрій Ніколаєв[і саме "утисками російськомовних" пояснюють "пересічним мокшанцям" необхідність мочити Україну, то педалювати мовне питання = "розхитувати будку"./b],
Саме НАЯВНІСТЮ російськомовних рашисти  і прикривають свою агресію. Причому, не буде "русскоязычных", придумують "захищати" русскозубых, русскочелюстных, русскоротых, русскоголовых, русскоруких, руссконогих и других членисторусских...
Подобається 7 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimK PiligrimK 14:37, 28 июл 2017
До речі, хтось визначав % українців в ВР, КМ та АП? За принципом "національної більшості", там давно можуть послуговуватися івритом та ідішем....
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimK PiligrimK 14:36, 28 июл 2017
Доля істини в словах автора є.
Абсолютно впевнений (бо спостерігав таке після Помаранчевого Майдану), що, якби Україна зростала економічно, якби у ній запанував закон і справедливість, російськомовні самі б переходили на українську не тільки на службі, а і в побуті. Тілько тому, що вони пишалися б своєю країною. Як американець Штатами, наприклад.
При всій важливості "мовного питання" воно не може стояти зараз першим номером серед тих, які слід вирішувати негайно. Реальна боротьба з корупцією, наприклад, набагато важливіша, натомість спостерігаємо ублюдочне блазнювання. Де достойні схвалення дії по підтримці мови і культури? Одні вкидання кісток у зграю собак замість продуманої розумної мовної, вірніше, національної, і культурної політик. Все робиться через дупу, робиться невігласами і часто падлюками у вишиванках. Гра на довірливості людей, що щиро люблять свою Україну.
Заборони і тупе адміністрування ніколи не давали бажаного результату.
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
321 321 14:08, 28 июл 2017
Юрій (13:55, 28 Июл 2017)
ле в нашому випадку, коли російськомовних МІНІМУМ половина населення

Значну частину цих російськомовних примусили такими бути, і примушують досі. Це робилось більше 300 років. Це як промивка мізків, хвороба, чи наркоманія. Їх потрібно лікувати, а лікування буває неприємним. Якщо вони хочуть російськомовності то їм дорога за "поребрик". І не потрібно хвилюватись за чиєсь можливе несприйняття подібного кроку. Більше того, маргиналів доволі незначна кількість. Їх незадоволення якось переживемо. А діти сприйматимуть все спокійно і через 1-2 покоління вся проблема вирішиться.
А Карпець, це виродок(від "вироджуватись"), такий же як Романенко і подібні.
Подобається 9 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 13:55, 28 июл 2017
Саме проти такого підходу і виступає Карпец: націоналісти, самовіддачу і героїзм (в усякому разі рядових) яких не піддаю сумніву, але якщо вони перегинають палку в мовному питанні - врешті-решт шкодять нашій (і своїй же!) ідеї - побудові/розбудові/захисту незалежної України.
 
Звичайно, від моноетнічності/монокультурності є й свої плюси, але в нашому випадку, коли російськомовних МІНІМУМ половина населення, і в першу чергу саме серед них путлєровці шукають "агентів впливу", і саме "утисками російськомовних" пояснюють "пересічним мокшанцям" необхідність мочити Україну, то педалювати мовне питання = "розхитувати будку".
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Юрий Нагорний Юрий Нагорний 13:05, 28 июл 2017
Якби подібна істерика була би від місцевих угорців, армян чи євреїв було би цікаво, а чути від людей, які мовою путіна захищають право говорити мовою путіна, коли орки путіна ведуть війну проти українців, вже набридло.
Чомусь згадалася фраза з старого мультика "Зачарований хлопчик" про Нільса: "Когда дому угрожают крысы, мышам лучше помалкивать" ...
Подобається 6 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...