Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 09:20, 25 июл 2017
Все починається із здавалось би невинних речей.
Просто розвалити розслідування розстрілу Небесної Сотні. Дати втекти підозрюваним і робити вигляд, що винні тільки судді, яких ніхто і не думав карати. Домовитися із ставицькими і злочевськими, отримавши частку в їхньому бізнесі, взяти гроші з Клюєва за його безпечний виїзд із України. Продати кримінальні справи проти інших представників минулої влади, у тому числі проти Вілкула. Запустити прокуратуру і СБУ в кримінальні потоки, успадковані і творчо розвинуті після минулої влади.
Три роки імітувати боротьбу із корупцією, а реформи підмінити демагогією для прикриття власної клептоманії. Говорити про європейський курс і у внутрішній політиці копіювати Росію.Влаштувати грандіозну аферу під назвою "очистка банків". Безбожно красти навіть на постачанні армії, блюзнірськи потім частину украденого направляючи на допомогу тій же армії... Та багато чого...
Подобається 8 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 09:20, 25 июл 2017
і весь час все виправдовувати і прикривати демагогією. Зате весь світ підтримує Україну, зате ми відродили армію, зате не здались і не здамось.
А тим часом невідворотно визріває реванш. І він визріває не тому, що хтось мало славить начальство і пише про перемоги, а тому що король голий.
Розстріл АТОшників у Дніпрі це не ексцес і не випадковість, це тенденція. На першому етапі ворог купує собі індульгенцію, потім він перестає боятись і виходить на люди, потім він подає голос і зміцнює своє становище. Ну а потім починає карати тих, хто щиро проти них боровся. Реванш Януковича почався із меморандума з Ющенком а потім увязнення Пенчука. Реванш наступників Януковича почався із виїзду беркутівців у Росію з ескортом СБУ, а продовжився демонстраціями вілкуловської тітушні з наступним розстрілом АТОшників.
https://www.facebook.com/rustam.oldboy/posts/1052285514874803
Подобається 8 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Павлівна Ольга Павлівна 10:46, 25 июл 2017
Із коментарів:
"В мене потроху все чіткіше виникає питання: якщо людина, маючи в руках зброю, поскавчала та й змирилась спочатку з безкарністю вбивць своїх побратимів на барикадах Вогняного Майдану; потім - зі здачею без жодного спротиву Криму; потім - з забороною відповідати на вогонь рашиських "градів", котрі нищили вже нових побратимів; потім - з котлами, де знову гинули друзі; потім - з тотальним пограбуванням свого народу; потім - з торгівлею своїх командуючих з ворогом; потім - з "мінськими договірняками"; потім - з відведенням арти з фронта і забороною стріляти в бік окупанта своєї Батьківщини; потім - з легалізацією терористів та найманців, з якими воювала півтори року - ТО ДЕ ДНО РАБСТВА ЦІЄЇ ЛЮДИНИ?" Сергій Аміров "Лісник"
Подобається 8 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Павлівна Ольга Павлівна 10:48, 25 июл 2017
"ПЕРШЕ. Те, що відбулося, це закономірний результат політики влади відносно патріотів України - учасників військового спротиву російській агресії.
 
Чому б відвертим уркам не постріляти з автоматичної зброї в якихось ветеранів АТО, які намагаються щось там відстоювати і мріють про якесь право на законність, якщо влада одних патріотів сама тупо вбиває, інших сотнями тримає по тюрмах, третіх, за будь-який організований захист прав громадян, розганяє газом та дубинками і травить собаками?
 
Ні, можна, звичайно, дволикій паскуді своє відвідування ПіццаВетерано представити, як турботу першої особи держави за справи ветеранів. Але, оскількі ця паскуда брехлива і дволика, як і вся діюча влада, то в реалі ветеранам з активною патріотичною позицією дістаються, спочатку дубинки по голові, а потім і взагалі смертельні кулі."
Подобається 7 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimK PiligrimK 12:19, 25 июл 2017
Покращення? Пжиття по-новому?
Подобається 7 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Колісніченко Іван Колісніченко 12:58, 25 июл 2017
Ольга Павлівна,  для Вас продублюю питання,коли Ви на цьому сайті обзивали волонтерку-наскільки це допомогло АТОшникам?
Подобається 5 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Тузик_Киевлянски Тузик_Киевлянски 17:36, 25 июл 2017
Говноссылки от тройной кухфайки, я конечно же не смотрю, но судя по заголовку - произошла ЗРАДА ЗРАДНАЯ... Вот если бы расстреляли не из автоматов и не в центре Днепра и не АТОшников - тогда было бы нормально.
Подобається 5 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Павлівна Ольга Павлівна 17:38, 25 июл 2017
Іван Колісніченко,  Посилання, якщо це не пустобріхство!
Подобається 6 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Колісніченко Іван Колісніченко 17:59, 25 июл 2017
Ольга Павлівна,  не всі тут памяті немають..))
Подобається 4 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Павлівна Ольга Павлівна 18:01, 25 июл 2017
Іван Колісніченко,  Пустобріх мінстецівський!
Подобається 6 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Колісніченко Іван Колісніченко 18:09, 25 июл 2017
Стидно?а за язика Вас хто тянув?хто?
Подобається 4 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 18:58, 25 июл 2017
Павлуша, попробуй поменять таблэтку, раз не можешь сменить пластинку.
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...