Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
kinsulis kinsulis 19:27, 2 дек 2016
Олігарх Онищенко, наш втікач в Лондоні, взяв за правило нову модель поведінки. Суть її полягає – будь, як Березовський, думай, як майор Мельниченко. Перше – це примірка на себе образу олігарха в забугровому екзилі. Коли безпечно, красиво: лондонські скачки, селфі з Водяновою в Інстаґрамі, і розказувати можна все, що завгодно. Друге, накрутка скандалу в стилі того, що пережив Кучма в 2000 році.
Допит Януковича у понеділок був потрібен з двох причин. 1) Аби на фоні минулих керівників нові здалися золотком. 2) Продемонстрували всю гниль владної вертикалі й усередині ПР в 2010-2013 рр. Окремо, скептики революцій отримали аргументи, чого овоча не можна було терпіти до 2020.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
kinsulis kinsulis 19:27, 2 дек 2016
Учора було велике інтерв’ю Тимошенко Кисельову після двотижневої мовчанки. Обіцяні Юлею безстрокові акції ганебно накрились, однак задору в ЮВТ вистачає. І за першої ліпшої можливості вона скористається можливістю «розкачати лодку». В інтерв’ю вона чітко окреслила рамку майбутньої роботи: загравання з розчарованим електоратом, тема гривні, тема Донбасу – із обов’язковим кОпанням гаранта. Постійне підкреслювання, що нова влада нічим не краща за стару. Протиставляти себе, як мудрого опозиційного політика, який страждав і страждає від утисків тих і цих. В принципі, це ще раз доводить, що про політичну боротьбу ЮВТ забуває, коли спить, або їсть.
или ...
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Семен Сердюк Семен Сердюк 21:52, 2 дек 2016
Сидит, перди...(ой) пукает, но про ЮВТ не забывает.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...