Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
sobaka_d sobaka_d 17:42, 22 окт 2016
Тьфу! Я сначала купилась на огромное фото Авакова в самом начале интервью и подумала, что это интервью с Аваковым! Потом смотрю, что за бред он несет?? Потом вчиталась внимательней... Ба, да это же интервью с известным мудаком Алексеем Шевченко (который только позорит замечательную фамилию!). Т.е. это ничтожество "философ" Алексей Шевченко прекрасно отдает себе отчет, что сам он никто и звать никак, и чтобы привлечь интерес к этому интервью, вначале поместили фото Авакова! Ничего себе! Сами эти методы говорят о многом. Какой стыд! Какой позор! Ничтожества, которые за деньги готовы продать все на свете, родину, будущее детей, (мать по-видимому тоже не составляет исключения), пускаются во все тяжкие, чтобы заставить читать их типа "анализ". Твари позорные!!!
П.С. То-то я смотрю Ольга Павловна аж зашлась в экстазе. Сначала не поняла, неужели от Авакова? Ну потом, понятное дело, оказалось, что никаких сюрпризов.
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Павловна Ольга Павловна 19:21, 21 окт 2016
elena.ulezko (18:36, 21 Окт 2016)
І це люди високого інтелектуального рівня.
А от це дуже спірне твердження!
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Павловна Ольга Павловна 19:19, 21 окт 2016
Велика подяка за таке зважене помірковане інтерв"ю!
 
"Знаєте, я вам так скажу… Вже була оця парадигма - «нові обличчя». Але вона, на жаль, не виправдала сподівань. Всі ці Гацько чи, там, Наєм, не кажучи вже про Лещенка… Оці «молоді», «молода команда»  - вони повністю підконтрольні.
 
І ще знаєте, чим відрізняється Тимошенко від цих «молодих»? Вона все ж таки прислухається до думки експертного товариства. Вона може налагодити комунікацію між владою та суспільством. "
 

 
Подобається 9 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
elena.ulezko elena.ulezko 18:36, 21 окт 2016
"суспільство не розуміє, що ним маніпулюють. Я наведу приклад. Багато моїх знайомих - політологів, докторів наук – в 2014-му переконували мене в тому, що треба голосувати за Петра Порошенка. Чому? Тому що в виборах в один тур навіть вони не розгледіли технологію, а сприйняли,  як… обов’язкову умову виживання нації. Цілком серйозно! І це люди високого інтелектуального рівня. Вони потім казали: Господи, що ми наробили!"
Подобається 11 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...