Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
Оновити
Sewa Mao Sewa Mao 19:23, 2 сен 2015
Stopor (23:24, 1 Sep 2015)
Форт, а где Геныч?

Полностью сошел на говно и реинкарнировался в Форта. Этот тоже исходит.
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 08:45, 2 сен 2015
Форт (23:01, 1 Sep 2015)
Тем более Свободовцы  на митингах, провокациях, драках с предохранителями -  давно зарабатывают бабло.
а когда Хренычем был, то так любил ту "Свободу", шо, казалось, встретит Тягнибока - в зад расцелует.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Форт Форт 01:39, 2 сен 2015
Новенький (23:22, 1 Sep 2015)
Зачем?!
для того , чтоб понять зачем, нужно понимать, кто есть кто в  этой игре.  Есть на этот счет  соображения, я  наткнулся на  интересную запись в ФБ. Но опять же ,  смысл  ее можно по разному толковать.
Подобається 2 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Форт Форт 01:13, 2 сен 2015
SIM (00:59, 2 Sep 2015)
На редкость объективный вывод.
для тебя  да,  потому что я,  в отличи от тебя, не страдаю вангующей пидорастией ,  а стараюсь быть объективным в суждениях, чего не скажешь о тебе
 
Симка , ну зачем ты   пиздюк  продавший свое фуфло  Мотороле, мои цитаты  режешь и составляешь в какую то свою хуиту?  У тебя  жопунька болит? Ну попей водички,  хватит бегать за мной  и искажениями  фальсифицировать смысл моих цитат, теме  более   не тебе предназначенных
Вот когда , прочитаешь , что то типа -" Пошел нахуй" вот это написано  для тебя, можешь   брать эти два слова и переставлять как  хочешь,  подбирая удобный  для тебя смысл
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
SIM SIM 00:59, 2 сен 2015
Форт (00:24, 2 Sep 2015)
Затем, что я пришел к выводу, .....
В общем  хер поймешь.
На редкость объективный вывод. Но началось всё с петиного Минска-2, а продолжилось петиным жжением в жопе изменить Конституцию под себя и для удовольствия Путина. Хотя что это я - на него же никто не давил, он сам придумал))).
Подобається 9 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Форт Форт 00:24, 2 сен 2015
Новенький (23:22, 1 Sep 2015)
Зачем?!
Затем, что я пришел к выводу, если та бочка  , что катят на Авакова имеет под собой основания, то он с Тягнибыком в  доле, то есть в теме .
По Авакову  тоже есть несколько не стыковок.
 
В общем  хер поймешь.
Подобається 2 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Форт Форт 00:10, 2 сен 2015
Дальше. Ели  бомбист  кинул гранату  , мог бы он вытащить  кольцо одной рукой удерживая чеку? Вряд ли, для этого  надо  пришить крючок в рюкзаке- в верхней его части  чтоб зацепив за него  кольцо потянуть гранату вниз. Он  мог  выдернуть  кольцо  раньше и удерживая   чеку гранаты в рюкзаке рукой   подойти и кинуть ее. Я смотрел видео, у него все время  рука в рюкзаке из тех видео что есть. То есть надо искать его раньше и  определить момент когда он выдергивает кольцо , но   опять  же  нет видео , что он  подходит к тому месту  откуда  кинул гранату. В общем не понятки. Виноват не виноват  Тягнибык как  сознательный соучастник я не знаю, но   косвенные улики, указывают на то, да Тягнибык  замешан.
Подобається 2 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Форт Форт 00:00, 2 сен 2015
Новенький (23:22, 1 Sep 2015)
Другими словами - подставилась. Зачем?!
другими словами Зачему Тягнибык устроил  заваруху под ВР?
Нет ни  одной   объективной цели, которую он  желал бы  добиться, кроме  драки   ради драки
А драка ради  драки - создание условий чтоб кинуть гранату
 
Хоть одну реальную цель, Тягнибыка,   кто назовет?
 
Ведь цели можно предположить по инструментам  ее достижения. Мог бы Тягнибык  сорвать голосование? Нет. Мог бы повлиять на  голосование? Нет.  Хотел поднять революцию? Нет ибо он  прост кусок гавна, который  даже в ВР не прошел, то есть он не лидер для народа, чтоб поднять массы.
 
Вывод напрашивается простой - Тягнибык устроил  драку   ради драки. Всьо . Драка ради  драки- это   условия  для бомбиста  утописта.
Подобається 3 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Форт Форт 23:51, 1 сен 2015
Новенький (23:22, 1 Sep 2015)
одни организовали митинг, другие - провокацию на нем, а виноваты первые, ибо вторые должны были бы охранять митинг от провокаций.
кто одни, кто другие и кто должен был охранять митинг и почему?
Лучше не скатываться в СИМонянщину
Подобається 2 Не подобається 8
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimK PiligrimK 23:36, 1 сен 2015
Stopor (23:24, 1 Sep 2015)
а где Геныч?
здох і смердить десь на смітнику...
Подобається 11 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Stopor Stopor 23:24, 1 сен 2015
Форт,  
 

Форт, а где Геныч?
Подобається 11 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 23:22, 1 сен 2015
Форт (23:01, 1 Sep 2015)
Кто митинг и  драку организовывал, тот и должен нести ответственность
одни организовали митинг, другие - провокацию на нем, а виноваты первые, ибо вторые должны были бы охранять митинг от провокаций. Тогда да - Свобода спровоцировала митингом провокаторов на действия.
Другими словами - подставилась. Зачем?!
Подобається 11 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
SIM SIM 23:18, 1 сен 2015
Форт (23:01, 1 Sep 2015)
Кто митинг и  драку организовывал,
Похоже, это люди с разных сторон. Кто бросал шашки из-за спины ментов?
Подобається 11 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Форт Форт 23:01, 1 сен 2015
Кто митинг и  драку организовывал, тот и должен нести ответственность, а спускать  каждый раз как кто то  начал  косить каждый  раз  по дурака  изображая из себя  маленького ребенка который не знал и не понимал, что он делает, это  бред.
Тем более Свободовцы  на митингах, провокациях, драках с предохранителями -  давно зарабатывают бабло. Так  шо нехуй, тут из Тягнибока  невинного  девственника  лепить
Подобається 5 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:52, 1 сен 2015
Надто багато факторів свідчить про те, що це був не звичайний теракт, а ретельно спланована провокація. Вбивство строковика. Питання: звідки взявся строковик? Не нагадує хіба 1 грудня на Банковій два роки тому? І винний - атошник, сокілець, свободівець. Ідеальний розклад для продовження компроментації добровольців і початку заборони націоналістичного руху, основою якого є ВО "Свобода" - найбільш структурована націоналістична організація в Україні.
 
Далі буде...
Подобається 12 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:50, 1 сен 2015
не від осколка, а від кулі”. Хто не в Курсі Іван Варченко - радник міністра Авакова - йому нема резона вигороджувати націоналіста.
 
Тобто вевешника застрелили. Дістати в натовпі перед камерами гвинтівку чи навіть пістолет і прицілитися з нього аби влучити в серце і зробити це непомітно - неможливо. Тобто стріляли або снайпери, або незрозумілі пасажири без розпізнавальних знаків, що стояли за вевешниками. Вибух (дуже вчасний і чи випадковий???) вогнегасника створив димову завісу, в якій важко розібрати - звідки прилетіло.
 
Наступне - менти і вевешники на всіх заходах з ОГП завжди ходять у бронежилетах. І покійний захисник Верховної Ради також був у ньому. Бронежилет, навіть другого класу, призначений витримувати осколки. Але те, що його вбило - прошило його наскрізь. Болт, гайка чи цвях обліплені на шмат тротилу чи пластиду теж не мають такої сили. І я знаю про що говорю - на війні на моїх очах люди підривались на гранатах.
Подобається 12 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:50, 1 сен 2015
Я повторю пізніше з цілою гранатою і викладу відео (саме у киданні гранати РГО звинувачують Ігоря).
 
Далі моя увага сконцентрувалась на заявах певних компетентних людей - це Всеволод Стеблюк та Іван Варченко.
 
“За першими результатами, отриманим по тих осколках, які видалили з тіл поранених під час хірургічного втручання, можна зробити висновок, що пристрій був комбінований. Можливо, це була граната або детонатор. Вибухівка і начинка були з різного роду металевих предметів, тому що діставалися і гайки, і гвинти, і обрубки цвяхів. Тобто, це був заздалегідь спланований акт, який готувався не одну годину”, – заявив доктор медичних наук, професор, Заслужений лікар України Всеволод Стеблюк.
 
Тобто фаховий медик констатував, що в тілах були гайки, гвинти і цвяхи, чого апріорі не може бути в жодній з гранат. Варченко розповів ще цікавіше:
 
“Основною подією, насправді, це були вибухи і як ми зараз маємо інформацію про те, що той хлопець, що загинув, він був вбитий пострілом в серце...
Подобається 13 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:49, 1 сен 2015
Юрій Чорнота:
 
Аналізуючи те, що вчора відбулось - загибель вевешників (не можу назвати їх нациками, бо нацики - це ті, що в окопах: батальйон Кульчицького, "Донбас", "Азов" і різні спецпідрозділи типу "Веги") під стінами ВР, призначення винним у цьому мого побратима Ігоря Гуменюка, я звернув увагу на ряд речей, пов'язаних з цією подією.
 
В першу чергу я продивився ряд відеозаписів, які зафіксували вибух. Радіо "Свобода" начебто зафіксувало на відео людину, що кинула гранату. Але на цьому відео є політ певного предмета, проте не зафіксовано сам момент його падіння - лише чути гучний вибух. Коли камера повертається в сторону вибуху - там розпилена купа білого порошку з вогнегасником, який суттєво перешкоджає можливості зафіксувати що саме вибухнуло. Ще звернув увагу на сам предмет, що летів - він в польоті загорівся і почав диміти. Я сьогодні спеціально провів експеримент з УЗД - детонатором, що ініціює вибух гранат РГО і РГН. УЗД при спрацюванні не горить і не димить.
Подобається 14 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Форт Форт 22:45, 1 сен 2015
Ни один из ЭТИХ ряженых не задержан - они спокойно растворились

А долблены  из Свободы орущие о провокациях , внезапно решили  правокаторов не задерживать в своей толпе и закрыть на них глаза. А ну ок- все что надо было знать о логике  "патриотов"  из в изложении Масцковского долбоеба
Подобається 5 Не подобається 13
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...