Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
woodwoow woodwoow 23:29, 28 июл 2015
Nataliya Gumenyuk
18 км до Дебальцевого.
21 км до Горлівки.
29 км до Вуглегірська.
Селище Луганське, Донецької області, розташоване у самісінькій прифронтовій зоні. Вже рік, як туди, ще під час минулорічних боїв, переїхала багатодітна родина з Дебальцевого. В одному будинку 12 дітей і шестеро дорослих, що їх виховують. т тільки хиткість перемир’я тут - це багатьом набридлі інформайціні повідомлення. Її і видно, і чутно. Вона у шлейфах від снарядів, які мало не щодня можна побачити з городу, у звуках від обстрілів, бо гупає так, немов стріляють за спиною. Надто близько лінія фронту, і ніхто не знає, коли може початися новий великий бій поблизу Дебальцевого чи Горлівки.
Якщо чесно знімала дуже-дуже швидко. Заїхали дуже пізно, до закриття блок-постів було не більше півгодини, а їх там чимало. Усе, що було розряджалося, бо перед тим знімали черги на блок-постах. Але рада, що вдалося до них дістатися і розказати про родину, яка викручується якось сама по собі. Їх таких тисячі.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 01:40, 29 июл 2015
та сиди на сраке ровно, голубая тетя - чё распсиховалась-то? твоя Попасная теперь в буферной зоне - радуйся (то сепары зайдут напомнить о Фридрихе, то ВСУ заскочит - память о сепарах очистить. ведь именно такое счастье ты имела ввиду, когда рвала трусы за Порошенка?)
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...