Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 10:36, 2 июл 2015
нашого Основного закону. А це ніщо інше як виконання вимог Кремля. І коли Президент каже, що всі дії відбуваються в рамках Мінських домовленостей, це ніщо інше як діяти за сценарієм агресора. Адже із самого початку було зрозуміло, що Мінські домовленості – це пастка, куди загнали нинішню владу. Більш того, Москва фактично змушує Київ виконувати з юридичної точки зору абсолютно сумнівні і непрофесійні Мінські угоди.
Я вже мовчу про те, що насправді за лозунгами децентралізації (там багато гарних і правильних норм) ховається, зокрема, і централізація (префекти, право на тимчасове припинення повноважень місцевих рад). І якщо попереднє – це гра Кремля, то останнє – це вже особиста гра Президента.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 10:36, 2 июл 2015
Іван Капсамун
Яке взагалі відношення має особливий статус окремих районів Донецької і Луганської областей до децентралізації, а тим більше до змін в Конституцію? Це абсолютна неправда, коли Президент каже, що проект змін до Основного закону не передбачає особливого статусу частини Донбасу. Гра слів і піар. Що-що а це нинішня влада вміє найкраще.
Перше. Якщо мова йде про специфічний порядок здійснення місцевого самоврядування в окремих районах двох областей, це вже передбачає особливі умови. А чим ці території інші, окрім того, що там Кремль штучно розв’язав війну?
Друге. Включення в перехідні положення згаданих змін, навіть якщо там буде вказано, що цей специфічний порядок здійснюється окремим законом включно з його назвою, це означає – конституціоналізацію, тобто відповідний закон піднімається на рівень Конституції.
Третє. Перехідні положення – це не абстрактний розділ, це частина Конституції, тому особливий статус окремих районів Донбасу стане невід’ємною частиною
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...