Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 23:13, 25 апр 2015
але й їсти, не затьмарила перспектива платити комуналку аж за вісім квартир? Чому Ганя не розповість нам, як вона викрутиться з ситуації зі своїми вісьма квартирами? Нам цікаво, бо ми не зможемо оплатити свою одну.
Де, нарешті, герой Провідник? Чому "візитка Яроша" не лежить ще на столі у кожного власника облгазів, обленерго, водоканалів, у Яценюка, Яреськи, Демчишина, Гонтарєвої?
Чому смертельно поранений в руку 22 січня Ярош не виїхав хоч на інвалідному візку на Майдан, а сидить, як мишка в засічку у нетрях генштабу?
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 23:13, 25 апр 2015
Нікого не цікавить, чому до тих завезених не вийшов Яценюк і не пояснив чесно, що шахтьори з їхнім вонючим українським вугіллям йому на фіг не цікаві, шахтьори цікаві лише у ДНР і ЛНР, вугілля з Росії, єектроенергія з Росії і вонючий газ також з Росії.
Журналісти і блоггери аж запінюються, яка гнусна зрадниця і воровка Тимошенко, акуратно оминаючи причину ненависті до Тимошенко - вона насмілилась розповісти народу, як його грабує чесна і патріотична влада.
Чому на протест привозить шахтьоров Ахметов?
Чому мовчать, як води в рот набрали, справжні патріоти України?
Де наші герої?
Де комбати-депутати, славний герой Майдану і Іловайська Парасюк?
Де мер Львова Садовий - він же, як ніхто, мусить розумітися на тих середньопотолочних грабіжницьких тарифах?
Що каже з цього приводу звізда політики, самовідданий борець з табакокурєнієм Ганя Гопко? Невже радість від перемоги над курцями, які будуть змушені кинути не лише курити,
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 23:12, 25 апр 2015
Наш найкращий прем'єр нагадує мені мужчину у супермаркеті з бамажкою в руці, який гребе з полиць все без розбору по списку, врученому дружиною. Коли дивлюсь на такого запопадливого мужичка, мене не залишає думка, що він згрібає у торбу гнилу картоплю, порослу цибулю, просрочену сметану, дорогезний засохлий сир, щоб жінка його по закупи більше ніколи не посилала.
Одночасно з підвищенням тарифів Яценюк сповіщає, що окупований Донбас безкоштовно спожив на мільярд доларів гвзу, що дивним чином збігається з 24,5 млрд гривень, закладених у бюджет на субсидії. Ще і Росії ми маємо знову заплатити борг за окупований нею Донбас.
Хтось має сумніви, що Сєня заплатить?
Мене дивує, що всі дописи на тему протесту шахтарів зводяться до того, які вони редиски і, що їх привіз Ахметов, Тимошенко, або ще якийсь ворог України. Але привозити шахтьоров Ахметов ворог, а годувати окупантів і фінансувати сепаратизм той же самий Ахметов не ворог, а попутчик.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 23:10, 25 апр 2015
В той же час, як наша влада репетувала, що ми мусимо купувати вугілля, воно не вивозилось з підконтрольної Україні території. Про це казав губернатор Луганщини Москаль, така сама картина і в Донецькій області.
" На древках обозначены регионы и предприятия, откуда прибыли угольщики - Львовско-Волынский бассейн, Западный Донбасс, Селидовуголь, Красноармейскуголь, Первомайскуголь, Лисичанскуголь"
http://www.facenews.ua/news/2015/270358/
Тим часом нам підвищують тарифи на комуналку до рівня, який перевищує доходи більшості населення.
Нас заспокоюють обіцяними субсидіями. Вибачте, люди, але у мене таке враження, що наш уряд, з Демчишиним включно, гепнутий на всю голову.
Які можуть бути субсидії, якщо право на них має практично все населення країни?
Вибачайте, панове міністри, але це обман. Тут така ситуація: або ви всі зовсім не вмієте рахувати, або розводите лохів.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 23:09, 25 апр 2015
Anna Maximenko
Ясно, що тих "шахтарів" привезли і заплатили. Але мене цікавить не природа цих шахтарів, а справедливість їхніх вимог. Бо виглядає, як дєдушка Ленін казав "вмєстє з водою виплєснули рєбьонка".
Хто проти звільнення міністра Демчишина?
Я - за!
Мені не подобаються порядки в енергетиці, коли мені місяць щодня вимикали світло на 10, 8, а потім на 4 години.
Населення явно спеціально мучили місяць, щоб воно полегшено зітхнуло, коли веєрні відключення припинились, і не задавало зайвих неприємних питань.
А питання прості, як двері: чому не вимикали світло Криму і Донбасу, тобто, окупованим територіям? Чому Донбас не платить за спожиту електроенергію, тепло і газ?
Чи платить Крим, і почьом дровішки для Кримської області РФ?
Чому ми купуємо електроєнергію і вугілля у Росії?
Хто налагодив бізнес з окупованою територією Донбасу, Кримом і Росією?
Не секрет, що звідти везуть вугілля.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 22:24, 25 апр 2015
Тетарук, Кушнирук, Геращенко, Дудра с Мустафой и Собака(Д) - экиапа-а-а-ж машины боевой!
Мне достаточно было пройти мимо них, что бы понять, что это те же самые актеры, которые давали кровавый спектакль на Грушевского, в Мариинке и на Институтской!
бегом в прокуратуру и СБУ, блохер - их ужо год цельнвй спийматы нэ можуть.
всем, кто надеется попротестовать против тарифов, мудака-премьера и поца-президента - завтра вас обзовут проплаченным быдлом, имеющим позорную профессию.
"майдан против однотурового - политтехнология и я знаю как с ней бороться" - он, таки, да, знает. а вы - опять овцы.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
pirateuss pirateuss 22:03, 25 апр 2015
sobaka_d,  Правильно в народе говорят ? Что  собака бывает кусачей  - кусачей от жизни собачей  . Это и к тебя собачья радость относить я ! А чего ты ничего не комментируешь о бандюке Ахметова  - развязавшем войну в Украине  . И его бандитах с Днр и Лнр приехавшие в Киев  с белыми ку- клус- клановским балахонами на их бандитских башках  .И нам в Киеве только этой лугандоновской швали не хватает с их погромами и их титушней -петушней  .И обосцаный ими опять мариненский парк в центре  столицы  . И про очкатого вора Кулю  в лоб - ворующего деньги  у нищего народа  . И ничего не сделавший для людей кроме своих пустых обещаний и наглого вранья .И про лоховской газ для народа по цене в 7 - тыс гривников вместо 541 гривны за кубометр .Так что давай вали в свою собачью будку .Где тебя ждет кость от Пецы Шоколадного ! А тысячу гривней после Тимошенко никто больше не дал .Только хотят снять рубашку с людей и 15 % налог с копеечных пенсий .Притом не трогая ни Ахметова ни Бойка ни Фирташа !
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 08:10, 25 апр 2015
Замечательно написано! Все вещи названы своими именами. И очень противно было наблюдать вчера у Шустера лидера профсоюзов Волынца, который вместо того, чтобы говорить о настоящих проблемах и реорганизации отрасли, нес, подвывая, какую-то ахинею о шахтерской солидарности. Вообще революция удивительным образом сбросила маски и обнажила истинную сущность деятелей, которые еще совсем недавно вызывали уважение. Тот же Волынец! Да и вообще все основные члены Батькивщины, включая саму Тимошенко. Уже который раз она разыгрывает у того же Шустера моноспектакль, который по своей риторике сильно напоминает Леночку Бондаренко. Ее оголтелый популизм, вызывающий 100% поддержку идиотов в аудитории (не исключено, что и подсадной) ничем не отличается от того, что говорят те же Бойко или Рабинович. Апокалиптическая картина очереди из инвалидов в отдел за субсидиями один к одному совпадает с картиной, которую рисовали рыги, описывая очереди за пресловутой тысячей. И это отвратительно!
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...