Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 12:33, 4 мар 2015
Юрий Бутусов
Мне позвонил знакомый адвокат и говорит: с тобой просят встретиться судьи Печерского суда. Они хотят разъяснить, что арест судей и дискредитация суда нанесет непоправимый ущерб судебной системе.
Я ответил: символ украинского правосудия - это Фемида с завязанными глазами, руками и многократно изнасилованная судьями. Именно безнаказанность судей наносит непоправимый ущерб судебной системе. О своей репутации Печерскому суду надо было беспокоиться не накануне арестов судей, а тогда, когда суд много лет принимал беззаконные решения и торговал правосудием. Чем больше посадят судей - тем больше будет уважение к тем, кто остался на свободе. А защищать судей должны не журналисты - а простые граждане, которые получали справедливые судебные решения. В общем, говорю. могу встретиться, если они готовы заявить о своей поддержке снятия неприкосновенности с одиозных судей.
После этого вопросов о встрече уже не возникло.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 12:31, 4 мар 2015
«Тут лунають певні думки і чутки, і вчора в інформаційному просторі було піднято хвилю, що Верховна Рада буде займатися розправою над суддями Печерського районного суду. Але я хочу зазначити, що ми ніякою розправою ми не займаємось, ми сьогодні формуємо нову судову систему», - сказав він.
За словами Власенка, кожен хто прийде сьогодні в суд повинен розуміти: «за будь-яке неправомірне рішення, наступить відповідальність».
«По-друге, ми що не знаємо хто така суддя Царевич? Які справи вона слухала і які рішення вона виносила? Що ми не знаємо, хто такий суддя Вовк? Які справи він слухав і які рішення він виносив? Ми що не знаємо хто такий суддя Кицюк? Які він слухав справи і які рішення він виносив? Ні, шановні! Прийшов час вам відповідати! Нарешті!», - наголосив народний депутат.
Сергій Власенко також подякував Голові Верховного суду та Генеральному прокурору за внесені подання на арешт окремих суддів Печерського суду. http://batkivshchyna.com.ua/news/21921.html
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...