Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Santa Santa 12:41, 2 мар 2015
Як констатує видання, експорт Чехією американської зброї для Росії видається “дивним” на фоні відмови багатьох країн світу постачати летальну зброю українцям.

Представник чеського ОПК Ян Їндрих, який відповідає за експорт зброї, запевнив, що чехи отримали гарантію продажу цієї зброї лише приватним особам у мисливських магазинах. “Вона не потрапить до військових чи воєнізованих формувань”,

facepalm
 
А то, русские "мамой клялись?"

Да и нету никаких "формирований" в лугандоне - так... трактористы с шахтерами шалят, а шо с них взять: как дети малые - как увидят новую игрушку - так и давай из нее пулять во все стороны
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 12:39, 2 мар 2015
Зброя, яка експортується (Росією. - Ред.) з Чехії, може бути використана не лише для боротьби з українськими військами, але також і для проведення росіянами провокацій. Якщо її буде використано на сході України, то Кремль зможе стверджувати, що Вашингтон приховано постачає зброю українцям, з якої вбивають мирних жителів”, - підкреслює газета.
 
Цей сценарій часопис називає “дуже ймовірним”, зауважуючи, що в Росії є вдосталь хорошої зброї власного виробництва і вона могла б утриматися від експорту такого типу зброї з-за кордону.
 
За інформацією видання, попри накладене ембарго на продаж зброї Росії, чехи як посередники продають Росії сучасну американську зброю – автомати типів Bushmaster 90705, 90838 i 90899, DPMS RFA 3-3G2, а також німецького виробника - Heckler-Koch, пістолети Sig Sauer. Вона постачалася для продажу в мисливських магазинах, однак зброя такого типу використовується спецпідрозділами багатьох країн, зокрема американськими силами Delta Force.

Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...