Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Ashnar Lynx Ashnar Lynx 19:43, 23 окт 2014
А у самого Стасюка, кстатє, пропала можливість спілкуватись на ЛД - за його словами.
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Ashnar Lynx Ashnar Lynx 19:42, 23 окт 2014
Будь-ласка, у кого не відкривається, ловіть альтернативний лінк.
http://goo.gl/Ambiwd
 
Я так розумію, що фейсбучні нотатки з ЛД уже не відкриваються ))
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Sergey  Ivanov Sergey Ivanov 15:41, 23 окт 2014
Лучше бы ссылку обновили - не открывается...
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Виталик Виталик 10:39, 23 окт 2014
valm (21:04, 22 Oct 2014)
"Я думаю, що за бажання ЦВК разом керівництвом військового відомства може знайти формат, як це зробити. Тобто, треба просто виявити бажання", - сказав Турчинов в інтерв'ю "ТСН".

А зачем тогда Турчинов ставил на голосование этот вопрос 5 раз подряд в течении полутра часов? Знал, лахудра, что голосов не будет.
 
Интересный трюк. Такой же был применен 14 октября при голосовании инициативы признания УПА.
 
Это уже тенденция "демократического", правильно ориентированного политика.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
VY VY 10:20, 23 окт 2014
Так гнидодудры ж стараются, аж выше жопы подпрыгивают.
А тут есть такие, что плюсики им ставят...
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 21:29, 22 окт 2014
закон они читали, но как важно президент надувал щеки : "теперь бойцы внесены в списки!". хотя благодаря популистам Украина попадет в Книгу Рекордов как единственная страна, домаразматировавшая до голосования на передовой. процесс, при стопроцентном соблюдении закона, должен выглядеть весьма и весьма необычным : член комиссии получает прозрачную урну. целую и опломбированную. и вернуть ее должен в том же состоянии. что будет с урной, если она попадет под обстрел? её саму необходимо изготовить из толстого пуленепробиваемого стекла. но как быть с пломбой? а как быть с возможным ранением или гибелью члена комиссии?
Подобається 10 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
valm valm 21:09, 22 окт 2014
Да не придурки они, Закона о выборах не читали..., плюс большое желание сфальсифицировать...
Подобається 11 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
valm valm 21:04, 22 окт 2014
Адже відверта брехня міністра оборони про забезпечення зимовим одягом і відмінним харчуванням не знаходить ніякого заперечення в солдат АТО. Тільки волонтери оприлюднюють анонімні жалоби солдат.
 
P.S. "Я думаю, що за бажання ЦВК разом керівництвом військового відомства може знайти формат, як це зробити. Тобто, треба просто виявити бажання", - сказав Турчинов в інтерв'ю "ТСН".
 
Ну не придурки? Спочатку розпалили істерику, а тепер заявляють, що закон то і не потрібний був" ...
Подобається 9 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
valm valm 21:03, 22 окт 2014
а по місцю служби, тому оформити відкріпні згідно з закону простіше простого. Та на цей раз Порошенко та Аваков замість напрягти зади відповідно воєнкомів та дільничних міліціонерів вирішили розіграти трагікомедійний цирк на дві дії.
 

Спочатку понапридумували відверту маячню типу непогашення невикористаних бюлетенів на дільницях або навіть організацію якихось бродячих дільниць, а потім звинуватили своїх політичних опонентів в зневазі героїв. Хоча насправді має місце елементарне небажання влади виконати існуючий закон про вибори. Що до речі підтвердив комбат "Айдару", який для своїх підлеглих цю роботу проробив і всі вони будуть голосувати. Замість зробити те саме для інших солдат чи нацгвардійців, влада цинічно апелює до випадку,мовляв солдати АТО фальсифікації не допустять.
 
Перепрошую, але солдати АТО допускають фальсифікацію з власним зимовим обмундируванням, допускають фальсифікації власного харчування. То чому б їм не допустити фальсифікацію якоїсь галочки?
Подобається 10 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
valm valm 21:03, 22 окт 2014
2) Чи Пєтя Порошенко в купі з Турчиновим – перші в історії України державні мужі, яким прийшло в голову, що в день виборів існують солдати, які перебувають за межами частин постійної дислокації?
 
Ні не перші. Я був головою дільничних виборчих комісій в тому числі і тих на територіях яких знаходилися військові частини. Напередодні виборів до мене приходив представник військової частини і спокійнісінько (без всякого додаткового закону) брав відкріпні талони на солдат, яких не буде в день виборів в місці постійної дислокації (навчання, полігон, відрядження і т.д.). Повторюю нікому і в голову не приходило придумувати для цього якийсь новий закон. Всього то і треба було начальнику частини заставити якогось писаря підняти свою жопу, зібрати заяви з солдат і скласти їх завірений список і прийти на виборчу дільницю. Ніхто з цього не робив такого цирку, який тепер влаштували порошенківці з народофронтівцями. Солдати внесені до виборчих списків не по місцю проживання,
Подобається 10 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
valm valm 21:02, 22 окт 2014
тривожно повідомляло по 40 разів на день: «Цукор сьогодні подорожчав на стільки то копійок». І вся країна буквально заснути не могла, без того, щоб не взнати по чому зараз цукор. Тоді Порошенко, Ахмєтов, Коломойський, Пінчук розігнали цю істерику виключно декількома журналістами підконтрольних каналів.
 
Насправді, виявилося, що при наявності соцмереж розігнати істерику стало ще простіше. Пару популярних блогерів з тисячами підпищиків типу Шрайка написали душераздірающі тексти про наших героїв і панєслась. Друга фаза істерики настала буквально через день. Люди перепощували фразу «У наших героїв відібрали право голосу» навіть не завдавши собі труду задати елементарні запитання:
 
1) Чи організаторів першої фази істерики хвилювало виборче право солдат 26 травня?
 
Я пройшовся по тайм-лєнтах декількох вбитих горем блогерів. Виявляється що не хвилювало. Більше того їх не хвилювало це питання буквально 5 днів тому. А тут раптом встали зранку, включили 5 канал і стало нєстєрпімо больно.
Подобається 11 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
valm valm 21:02, 22 окт 2014
Даю заметку в комментах:
 
"Наприклад, таку як зараз на тему «У наших героїв відібрали право голосу». Адже, істерика складається з двох фаз:
Спочатку ціленаправлена робота по наперед заданому сценарію
Масові крики людей, який називають трохи грубо «корисними ідіотами». Насправді йдетьсяне про розумові здібності цих людей, а про бездумний супровід вже запущеної істерики
 
Власне без другої фази істерика неможлива. Отже, ціною істерики є критична маса людей першої фази, які здатні запустити другу фазу.Побутує міф, що тотальна інтернетизація населення зводить нанівець маніпуляції влади, оскільки в інтернеті правду приховати не можливо і т.д.
 
Так в 2005 (коли соціальні мережі ще були не дуже популярні)розпочалася класична істерика щодо подорожчання цукру. Продукти дорожчали набагато більше і до цього і після цього в тому числі і цукор, але для обивателя чомусь критично важливою була ціна цукру саме в 2005 році коли телебачення по всіх каналах
Подобається 10 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
valm valm 20:56, 22 окт 2014
Не у всех открывается, только для друзей. Сейчас автор Богдан Стасюк поменяет настройки, подождите пжлст...
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...