Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
kinsulis kinsulis 23:52, 17 сен 2014
Важливо зазначити, що країна не готова воювати: добровільно йти на фронт, займатися будь-яким волонтерством, яким-небудь чином допомагати армії готові лише 30% громадян у кращому випадку. Про це сьогодні писала Катерина Венжик. Більшість людей не зрозуміла досі, що в країні війна. Більшість журналістів не зрозуміла досі, що в країні війна. В КРАЇНІ ВІЙНА! Пишу великими літерами. Мені дивно, як люди можуть думати про щось інше, коли в країні війна, агресія сильного і підступного ворога, який не зупиниться. Ба більше, я щодня зустрічаю людей, які критикують мене за те, нібито я «приділяю війні забагато уваги». Це жах, друзі.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
kinsulis kinsulis 23:54, 17 сен 2014
10. Тим, хто волає на повний голос, вимагаючи війни, краще за всіх відповів Borys Filatov. Беріть автомат і йдіть на фронт.
11. Про українських політиків. Вимагати негайного наступу українських військ можуть лише клінічні ідіоти. Вимагати залучення Росії до переговорів з терористами у ролі третьої сторони можуть лише люди, напряму фінансовані Кремлем. Не забувайте, що почалася передвиборча кампанія, і більшість політиків готові на все, аби набрати в очах виборця більше балів. Буквально готові на все. Подивіться, хто політично ризикує і приймає непопулярні рішення, і хто в умовах, коли країна може перестати існувати, все одно не може зупинитися і продовжує вбивчу передвиборчу агітацію. Оце і є вороги України, відкриті й неприховані.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...