Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Haloperidol Haloperidol 18:45, 1 сен 2014
Tulup  Troynoy,  он на ДД года два назад уже всех достал опытом партизанской войны в городе. Манечка у него такая. А мож по количеству знаков платят.
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 18:42, 1 сен 2014
Haloperidol,  а Пашун сватает вьетнамский опыт. Вьетнам - это где нет зимы, кругм бананы, никакой промышленности и снабжение - от патрона до ЗРК, да плюс советники, да плюс .... (устанешь перечислять, первый погрузрайон Одесского порта работал исключительно на Вьетнам и Корею) - где ж теперь Пашун предлагает все это брать? у правоприемницы СССР?
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 09:57, 1 сен 2014
то Пашун федерализацию распространял, теперь - партизанщину разводит. говняная ты, Пашун путинская опора.
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Pavlo Dudra Pavlo Dudra 09:54, 1 сен 2014
Централізоване керівництво ВК здійснювало Центральне Управління Південним В'єтнамом (ЦУПВ) - основний керівний орган воєнних формувань ФНВ. Офіцери ВК та НАВ здійснювали спільне планування бойових операцій на території В'єтнаму. В свою чергу ЦУПВ отримувало накази безпосередньо з Ханою. ЦУПВ здійснювало керівництво партизанськими загонами через так звані Воєнні райони. Вся територія В'єтнаму була поділена на 10 воєнних районів. Командування воєнних регіонів в межах своєї території здійснювало керівництво бойовими операціями партизан, здійснювало збір розвідувальних данних, та взаємодію з збройними формуваннями інших регіонів.

категорично необхідно забезаечити ЗАХИЩЕНИЙ зв"язок.
 
Мобільні!?
ЗАБУДЬТЕ.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Pavlo Dudra Pavlo Dudra 09:52, 1 сен 2014
Найменшою одиницею партизанського загону була трійка партизан. Новобранці, прибуваючи в склад партизанського загону розподілялися на трійки, в склад якої входив мінімум один досвідчений партизан. Ці троє постійно залишалися разом весь час допоки вони були живі. Така організація була вигідна у багатьох відношеннях. Перш за все взаємодія в складі трьох чоловік вважалася найбільш оптимальною формою організації, яка дозволяла самостійно діяти навіть такій найменшій бойовій одиниці
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Pavlo Dudra Pavlo Dudra 09:50, 1 сен 2014
Третьою частиною збройних сил ФНВ були так звані Народні Сили – парамілітарні формування ФНВ. В їх склад входили особи обох статей та будь-якого віку. Вони також поділялися на дві групи. Перша приймала участь у партизанській війні (як правило вночі), інша служила для виконання допоміжних завдань (здійснення розвідки, виконання допоміжних робіт на користь Головних та Місцевих Сил, допомога продовольством, тощо).
групи у  Десяток -два осіб..Глибоно законспіровані(див. "донецькі партизани" )
 
місцева самоорганізяція..
головне -забезпечити їм доступ до стрілецької нарізної  зброї.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Pavlo Dudra Pavlo Dudra 09:45, 1 сен 2014
Другу групу складали так звані Місцеві Сили. Вони комплектувалися за рахунок місцевого населення, які діяли на певно визначеній території. Вони в свою чергу поділялися на дві групи. Одна з них діяла у межах провінції – основної адміністративно-територіальної одиниці Південного В’єтнаму, інша діяла у повітах. Місцеві сили призначалися для здійснення партизанської війни в рамках провінції (повіту чи повітів), здійснювати розвідувальні та диверсійні операції для підтримки дій Головних Сил.

територіальні загони місцевої самооборони (в т.ч."Донбас" ,"Айдар" з "середнім " озброєнням.)
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Pavlo Dudra Pavlo Dudra 09:43, 1 сен 2014
Збройні формування В’єтконгу поділялися три частини. До першої належали так звані Головні сили – регулярні збройні формування Фронту Національного Визволення Південного В’єтнаму. Головні Сили діяли у складі крупних бойових формувань та були спроможні вести як партизанську боротьбу так і воювати по всім правилам загальновійськового бою.
Зараз -Можна створювати НА основі військових частин.Лише змінити  методику і мету підготовки.
 
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Pavlo Dudra Pavlo Dudra 09:40, 1 сен 2014
На відміну від Першої в’єтнамської війни, у другу війну В’єтконг вступив маючи вже чітко організовану організаційну структуру збройних формувань. Це стало одним з факторів, який забезпечив успіх у боротьбі проти АРВ та гідний спротив армії США.
 
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...