Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 21:56, 25 июл 2014
Щодо російських танків, які стріляють із території РФ.
 
У відповідь по них звичайно не можна, вони тільки цього і чекають (хто хоче, може поцікавитися, як починалася війна в Грузії). Але є одна ідея. Колись дуже давно мені розповів одну історію колишній військовий, що брав участь у бойових діях десь чи то в Африці, чи то ще десь. Так от. Була аналогічна ситуація. Танки під'їжджали до кордону і лупили звідти по "нашій" території, а відповідь не можна. Що придумали. Пара снайперів підібралася до кордону, ближче до того місця, де з'являлися танки, і зачаїлася в зеленці. Як тільки танки з'явилися і почали стріляти, снайпери теж відкрили вогонь. Тільки вони цілилися не по приладах і оглядових отворах! А куди б ви думали? Вони цілилися в ствол гармати! Якщо в стволі вже знаходиться снаряд, він може здетонувати.
Подобається 9 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 21:56, 25 июл 2014
Якщо ж спробувати зробити постріл з гармати, в стволі якої знаходиться куля, ствол просто розірве! Після того, як ворог втратив таким чином кілька танків, всі провокації припинилися. Більше вже ніхто не хотів ризикувати. Враховуючи, що тепер калібри танкових знарядь стали більшими і снайперські гвинтівки значно кращими, я думаю, такі речі робити легше, ніж років 30-40 тому! У кого є можливість, донесіть до наших бійців, нехай спробують застосувати цю тактику.
Подобається 9 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 00:13, 26 июл 2014
Я не понимаю, а почему МЫ не можем пригласить этих ОБСЕшников в эти пункты границы? Почему мы должны ждать, пока это сделает раша? Ясно, что она этого не сделает никогда. Но мы можем пригласить их на свою сторону! И, если они окажутся под обстрелом градов, думаю они очень быстро сделают надлежащие выводы.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
pirateuss pirateuss 06:44, 26 июл 2014
Мисия должна находиться не на двух постах . А НА ВСЕХ ПЕРИМЕТРАХ С РУС ФАШИЗМ ГРАНИЗЕЙ
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...