Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
sim19621 sim19621 19:23, 20 апр 2014
Бред больного. Их пугают зеленые чужестранцы - россияне, что ли? И никто их от россиян не защищает? Они требуют проведения АТО? Я за.
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Sergey  Ivanov Sergey Ivanov 16:16, 20 апр 2014
Брээд от Бродского (Карлсона) и его "Обозревателя", распространяет такой же дебил Pavlo Dudra...
Подобається 12 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
321 321 15:33, 20 апр 2014
Подібні заяви свідчать про зворотнє. Мабуть дуже боїться.
Подобається 12 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
decart decart 15:11, 20 апр 2014
До приватизации доходного места в списке ”ТАКовской Украины прыщавого" успешно подвизался в деле отягощения собственного кармана на "Надворнянке", целуясь в десны с нонешним губернатором Днепра. Сильно любил ПР, пока те "царювалы". После впал в прострацию, вдруг все вспомнят и спросят? Теперь, когда хозяин, имеющий некоторые разногласия с ЮВТ о методах и целях и месте "успешных бизнесменов" в Украине,  успешно выигрывает безальтернативные тендеры на поставку топлива в армию, можно и погавкать на слона.
Смелый человек! Да, Павлуша? Просто идеал моральности и человечности! Чьих тролль будете или так, чисто дерьмом обмазать?
Подобається 14 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Татьяна Ларина Татьяна Ларина 14:24, 20 апр 2014
Pavlo Dudra,  Было бы честно, если бы этот Палица нап"Українська політика - річ унікальна. Майже не дивлюсь телевізор, але абсолютно випадково побачив рекламу в котрій Віталій Кличко називає Порошенка єдиним демократичним кандидатом... Образити не образило, але таки обурило. Тобто, якщо вірити рекламі, Юля - не демократична, Богомолець - не демократична, Гриценко - не демократичний, Ярош - не демократичний, Ляшко - не демократичний і т.д. Я вже мовчу про себе, виявляється, що я теж не демократичний... Один Петро Олексійович - демократ... Мені здається, так не можна. Бо за таким принципом зрозуміло, що для декого демократія - це Льовочкін і Фірташ, це Балога, Шахов, "чорновецькі" і всі інші "цікаві" персони, що залучаються до виборчої кампанії Петра Олексійовича. Мабуть, для них демократія - це коли зривають борд "Небесної сотні" і вішають на його місце рекламу "П". Щось мені така демократія не дуже, якщо чесно. Мовчати можна довго, але не вічно. Це речі аморальні... В Україні ві
Подобається 13 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
mix_ko mix_ko 13:34, 20 апр 2014
Марення п'яного кремлівського факіра!
Подобається 17 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Pavlo Dudra Pavlo Dudra 12:17, 20 апр 2014
"Не слышал давно столько критики и угроз, как после своей последней публикации о ЮВТ, ее Хозяев и вассалов Хочу сказать им словами Михаила Ефремова: " Мы не боимся тебя, о Ю ! " – написал он на своей странице в Facebook.
Подобається 8 Не подобається 12
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...